Welcome! » Log In » Create A New Profile

Het lijkt erop

Posted by sweet 
Het lijkt erop
February 10, 2018 07:51AM
Dus 'anti-pronatory' schoenen met stijvere tussenzool doen eigenlijk wat ze beloven. Het probleem is dat we niet weten of we ze nodig hebben om het voor ons te doen of niet. En terzijde, varus-posting / kantelen werd in één studie getoond om de scheenbeenschok en verticale belastingssnelheden te vergroten.39 (Is dit misschien de reden waarom al die verwondingen zich voordeden in de motion control-schoenen in de bovengenoemde studie?)

Tot slot, laten we demping Asics Gel Lyte 5 Mens niet vergeten. Dat moet de hoeveelheid kracht verminderen waaraan we worden blootgesteld tijdens het hardlopen - toch? Fout. Naarmate de demping van schoenen vermindert, passen hardlopers Nike Blazer Basse Femme hun patronen aan om een ??constante externe belasting te behouden.40 Er wordt echter verondersteld dat dit bijdraagt ??aan comfort, en dit lijkt de belangrijkste variabele te zijn waarop Nike Free Run 3 Homme sportschoenen kunnen worden geselecteerd, waarover we binnenkort zullen praten.

Verdict = Er is zeer weinig onderzoek gedaan naar de relatie tussen hardloopschoenen en blessurepreventie. Stijvere tussenzolen verminderen de pronatiesnelheid en -grootte, maar kunnen daardoor de verticale laadsnelheden verhogen. Demping van loopschoenen kan een mythe zijn.

Het lijkt erop dat het huidige model waarop loopschoenen worden aanbevolen / gekozen verkeerd is. De basis ervan is gebaseerd op vooroordelen die onjuist zijn gebleken. Vanwege de significante variatie binnen de soort is het belachelijk om mensen op dezelfde manier op elkaar af te stemmen (en ernaar Adidas ZX Flux Mens streven om dit te doen in een vooraf geselecteerde 'normale' positie die hoogstwaarschijnlijk niet 'normaal' is voor de meeste mensen, is mogelijk schadelijk). Schoenen lijken over het Adidas NMD Mens algemeen te bereiken wat ze beweren. Ons inzicht in de vraag of ze deze variabelen daadwerkelijk moeten bereiken (en wie van elke variabele zou profiteren) is op dit moment echter slecht.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   **  ******  **   ** **   ** **   ** 
 ** ** ** **  **  **   ** ***  *** **   ** 
 ** ** ** **     **   ** **** **** **   ** 
 ** ** ** **  **** **   ** ** *** ** **   ** 
 ** ** ** **  **  **  **  **   ** **   ** 
 ** ** ** **  **   ** **  **   ** **   ** 
 *** ***  ******    ***   **   **  ******* 
Message: