Welcome! » Log In » Create A New Profile

Na een media-waanzin

Posted by sweet 
Na een media-waanzin
February 10, 2018 07:20AM
Hoewel deze test een goed startpunt is om u een idee te geven Nike Air Max 2015 Mujer van welk type schoen voor u het beste is, hebben de experts van ACE Fitness wel opgemerkt dat een recente studie van het Amerikaanse leger de waarde van de schoen in twijfel trok. nattest als het gaat om het voorkomen van blessures.

"Voorafgaand aan de basis gevechtstraining, selecteerden ongeveer 1500 mannelijke en vrouwelijke rekruten bewegingscontrole, stabiliteit, of opgevulde loopschoenen op basis van de natte test. Een controlegroep van dezelfde grootte ontving alle stabiliteitsschoenen. Tijdens de Nike Air Max 90 Womens Grey training was er geen significant verschil in letselrisico tussen de twee groepen, zelfs na controle voor bekende risicofactoren zoals leeftijd en fitnessniveau. "

Dit betekent niet dat het gebruik van je boogtype om te bepalen welk type schoen voor jou het beste werkt, volledig nutteloos is, alleen dat het geen perfecte wetenschap Adidas Eqt Support Adv Hombre is en dat je alle factoren van je looproutine in overweging moet nemen als het gaat om het voorkomen van letsel en gezond blijven.

Na een media-waanzin in 2010 kwam het concept van blootsvoets lopen behoorlijk onder de loep. Met betrekking tot de potenti?le langetermijnrisico's / voordelen is het onderzoek nog niet beschikbaar, dus voor veel professionals is de jury nog steeds uit en blijven ze gezond sceptisch. Echter, deze zelfde professionals adviseren over het algemeen straatloopschoenen op Nike Internationalist Mens basis van een model dat al decennia wordt gebruikt. Op Adidas Stan Smith Womens dit moment lijkt het alleen maar billijk dat dit opnieuw wordt bezocht en ook onder dezelfde controle wordt geplaatst, waarbij een deel van het beschikbare onderzoek relevant voor hardloopschoenen nader wordt bekeken. Deze blog is bedoeld om precies dit te doen; om te bespreken hoe hardloopschoenen op de weg 'voorgeschreven' zijn, en om te zien of er enige reden is voor deze huidige praktijk.

Loopschoenen voor de weg kunnen over het algemeen in 3 groepen worden opgesplitst: schoenen voor bewegingscontrole, stabiliteitsschoenen en schoenen met neutrale / demping. Historisch is ons verteld dat er 3 hoofdvoettypes zijn (wat een fantastisch toeval hoor ik je huilen ...) - de 'platte' of 'geproneerde' voet, de 'normale' of 'neutrale' voet en de 'hoge gebogen voet' 'of' supinated 'voet.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ********    ** **   ** ********  ******** 
 **       ** ** ** ** **   ** **    
 **       ** ** ** ** **   ** **    
 ******     ** ** ** ** **   ** ******  
 **    **  ** ** ** ** **   ** **    
 **    **  ** ** ** ** **   ** **    
 ********  ******  *** ***  ********  ******** 
Message: