Welcome! » Log In » Create A New Profile

Als je de Nike Zoom

Posted by sweet 
Als je de Nike Zoom
January 31, 2018 05:30AM
Als je de Nike Zoom Vaporfly 4% schoenen niet kon krijgen voordat Nike ze niet meer verkocht, of als je niet Eliud Kipchoge, Lelisa Desisa en Zersenay Nike Air Huarache Homme Tadese bent, die slechts een handvol elite lopers hebben om een ??paar Zoom Nike Air Max 90 Womens Grey VaporFly Elites te bezitten , dit is de beste schoen die je van Nike kunt krijgen.

Omdat Adidas Stan Smith Damen dit de eerste in de lijn is van de "Zoom Fly" -serie van Nike, zijn er geen voorgangers om dit mee te vergelijken.

Nike noemt echter vaak de Air Zoom Pegasus naast de Zoom Fly-schoenen, dus ik beschouw de Air Zoom Pegasus als een neef met een lagere prijs van $ 110, een hoger gewicht van 10,1 gram en een vergelijkbare offset van 10 mm.

De Zoom Fly is 8,75 gram in herenmaat 10, heeft een 10 mm offset en heeft een dikke stapel hakhoogte van 33 mm.

Andere lichtgewichtschoenen met een grote hielhoogte op een vergelijkbare prijs zijn de Altra Torin 3.0 NYC 2018-schoenen met een stapelhoogte van 28 mm bij 8,4 gram en de Hoka Clifton 4-schoenen met een stapel van 29 mm bij 9,5 gram.
Weinig hardloopschoenen komen met zo'n verhaal. Nike kondigde een jaar Adidas Gazelle Womens geleden (december 2016) aan dat ze 2 uur zouden breken in de marathon. Dit was een Asics Gel Lyte 3 Herren absurde poging van Nike die het beste van hardlooptechnologie nodig had om het beste van hardlopers te ondersteunen.

Nike schokte velen in de hardloopgemeenschap in mei met een bijna-ongeluk van bijna 2:00:25 (hoewel het vanwege een aantal factoren niet als een officieel record zal worden geregistreerd).

Nike wees een deel van het succes naar hun Zoom Vaporfly 4% Elite-schoenen die voor dit evenement werden gemaakt.

Omdat het publiek de elite-versies niet kan kopen, had Nike een korte productierun van de Zoom Vaporfly 4% en richtte de rest van de productie op de Zoom Fly en Air Zoom Pegasus 34-schoenen.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **  ** ********  ******** ********  **   ** 
 ** **  **   ** **  ** **   ** **   ** 
  ****  **   **   **  **   ** **   ** 
  **   ********   **   **   ** **   ** 
  **   **      **   **   **  **  ** 
  **   **      **   **   **  ** **  
  **   **      **   ********   ***  
Message: