Beginnende lopers hebben
January 30, 2018 08:31AM
Beginnende lopers hebben meestal geen idee, dus gaan ze naar de gespecialiseerde hardloopwinkel om een ??"expert" -evaluatie te krijgen. De specialist kijkt naar de bogen van de nieuwe renner en hoe deze lopen (zelden laten ze ze over het trottoir lopen en kijken) en doet een aanbeveling op basis van drie soorten schoenen: neutraal, stabiliteit en bewegingscontrole.

Dat is nauwelijks de beste manier om hardloopschoenen Adidas ZX Flux Homme uit alle opties te kiezen. In feite kan het verkeerde paar schoenen vaak ravage aanrichten bij hardlopers en nieuwe pijntjes en kwalen veroorzaken bij andere gezonde hardlopers. Niet cool.

Ik riep Ruggero Loda van Running Shoes Guru op om wat meer over dit onderwerp te schrijven. Nike Air Max Command Donna Er is een eenvoudige manier om schoenen te kiezen voor de enorme hoeveelheid individuele variabiliteit in voeten en hardloopvorm.

Lopende verwondingen kunnen verwoestend en demoraliserend zijn voor zowel ervaren als beginnende hardlopers. Wanneer een blessure optreedt, loop je het risico dat je alle vooruitgang verliest die je hebt gemaakt en dat je jezelf uit vorm kunt krijgen wanneer Adidas Superstar Mujer je eindelijk gezond wordt. Daarom is het zo belangrijk om alle mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om letsel te voorkomen en gezond te blijven terwijl u rent.

In Nike Air Pegasus 89 Womens de hardloopgemeenschap is de verleiding groot om onze schoenen de schuld te geven van allerlei soorten aandoeningen, van voetpijn tot scheenbeenspalken en zelfs knieblessures. Eerlijk gezegd zijn je schoenen zelden de oorzaak van aan het lopen gerelateerde verwondingen. Vaker verwondingen veroorzaakt door hardlopen zijn het gevolg van onjuiste training of een slechte vorm.

Voor de meeste hardlopers zijn vooral beginnende hardlopers, mijlpalen en voortgang de sleutels om gemotiveerd te blijven tijdens een trainingscyclus. Hierdoor zullen ze te vaak te hard pushen, te snel, te snel of beide.

Het is van vitaal belang om naar je lichaam te luisteren en je vaardigheden niet te overstijgen. Elke renner voelt wat pijn en pijn, maar er mag geen pijn zijn, vooral niet aan je voeten. Geef niet toe aan de verleiding om verder of sneller Nike Air Pegasus 83 Dames te rennen dan dat je klaar bent om te gaan. Als je merkt dat je door pijn loopt, probeer dan te vertragen of een rustdag te nemen.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ******  ******** ********  ********  **   ** 
 **  ** **    **   ** **   ** ** ** ** 
 **    **    **   ** **   ** ** ** ** 
 **    ******  ********  ********  ** ** ** 
 **    **    **   ** **     ** ** ** 
 **  ** **    **   ** **     ** ** ** 
 ******  ******** ********  **     *** *** 
Message: