Welcome! » Log In » Create A New Profile

Alsene on paras päävalmentaja Barcelona lasten paita

Posted by lahahae26 
Alsene on paras päävalmentaja Barcelona lasten paita
January 27, 2018 06:21AM
Entinen Arsenal, Manchester United hyökkääjä Robin van Persie päässä Fenerbahce palata entiselle seuralle Feyenoord juuret kokouksessa seremonia, syvä tunne, että Robin van Real Madrid lasten paita Persie, Wenger on maailman paras valmentaja, hän velkaa liian professori ja enemmän.Van Persie 400 miljoonaa puntaa vuonna 2004 liittyä Arsenal Feyenoord ja Argentiina paita on huolellisesti viljelty Wenger, vaikka hollantilainen oli täynnä vammoja, mutta Wenger on suuri luottamus häneen itse asiassa myöhään pyssymiehiä, päästä eroon Robin van Persie loukkaantui ongelmat vihdoin kasvanut yksi uhkaava hyökkääjien Valioliigan, mutta vain sillä Portugali paita monien vuosien ajan voitti FA Cupin, van Persie lopulta jäljellä tehokkuutta kahdeksan vuotta 2012 liittymään Arsenal ja Manchester United.

Van Persie sanoi: "Alsene on paras päävalmentaja maailmassa, ja siksi haluan, että hän onnistuu Arsenalissa, ja hän ansaitsee menestyä. Keskeisessä roolissani Barcelona lasten paita kasvuni kasvussa on mielestäni vain lämpimiä muistoja, koulutusta ja kilpailua hänen kätensä alla, ja nautin joka päivä ja joka minuutti. "

Muutama päivä sitten Sanchezin lähdön selittämisessä Arsene Wenger teki selväksi, että Van Persien lähdössä ampujalle satutti vielä enemmän. Van Persie teki 276 ottelussa yhteensä 131 maalia Arsenalille. Vaikka hän voitti Premier League -mestaruuden ja Premier League Golden Bootsin ensimmäisellä kaudellaan Manchester Unitedin kanssa, Robin van Persien ura alkoi laskea. Kausi on vähentynyt supermaan ja sopeutunut, maajoukkue kärsi kovaa osumaa maailmancupin finaaliviikolla.
Author:

Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ******** **   ** ******** **   **  ****** 
 **  ** ** ** **   **   **  **  **  ** 
   **  ** ** **   **    ** **  **    
  **   ** ** **   **    ***   **    
  **   ** ** **   **    ** **  **    
  **   ** ** **   **   **  **  **  ** 
  **    *** ***   **   **   **  ****** 
Message: