Welcome! » Log In » Create A New Profile

respektive ur Real Madrids Barcelona barn tröja

Posted by cavaliersha89 
respektive ur Real Madrids Barcelona barn tröja
January 24, 2018 04:53AM
Real Madrid är inte nu förlorad på stjärnan attraktionen, Real Madrid nyligen infört stora spelare har upprepade gånger missat de bästa spelarna.

"Aspen" på Real Madrids inställning, särskilt på Real Madrids inställning, den senaste tiden är ganska dålig. Om du har sett en video av en nyligen tidningsredaktör i Real Madrid lore motståndare arg hammare video bord, då kan vi förstå denna typ av munstycke för Real Madrid Florentino och Zidane "ont Gall Health "humör. Dagens artikel är definitivt ett annat levande exempel.


Artikeln börjar med respektlösa, skrev han: "The Florentino du tror att du vinkade, Copa kommer fisa Britain barn körde över det, han var inte den första Real Madrid vägrade, han var säkert inte den sista han vägrade att Real Madrid man. tror du att Real Madrid Florentino oattraktiv förekommer endast i det nu, ni minns Neymar, Franck Ribery, Diego Forlan, Villa och De Gea, du trodde att du lämnades en jersey Stjärnorna kommer att vilja bära det!Därefter Real Madrid språkrör inventering av flera Real Madrid hade jagat, men de vägrade att Real Madrid-spelare är hänsynslösa, där Villa resolut vägrade att gå Messi tröja med Real Madrid, Barcelona och villig hoppade. Först introducera Degeya. Från och med augusti 2015 försökte varje överföringsfönster Real Madrid introducera honom, men varje gång Florentino misslyckades med att prata med varandra av olika orsaker, är det inte på grund av den totala löneavgiften som förhandlas på rätt sätt, Ibland kan överföringsavgiften inte överenskommas. Vintern är ännu mer intressant, Real Madrid försökte införa Kopa, motsvarande Degea uttryckt tuff attityd, "Jag jagade honom, inte jaga dig", och nu Copa gör gult och sedan vände sig om och attack Barcelona barn tröja om De Gea, Tycker du om Dejaja?
Franck Ribery och Real Madrid i två saker, första gången 2007, andra gången 2010, försökte Real Madrid introducera den franska stjärnan två gånger. Faktum är att dessa två gånger faktiskt också kontaktar Barcelona med Ribery, men Aspen skrev inte om det, men påpekade en annan mer avgörande punkt, som Van Gaal på Ribery spelade trycket . Franck Ribery skrev ett kontrakt med Bayern efter att ha erkänt två saker, en är Van Gaals roll och den andra är Bayern som hjälpt honom mycket. "Aspen" ironisk Florentino: "Förutom att skaka checkboken vet du vad, förutom de få personer du anställer, vem kan hjälpa dig där ute."
Därefter introducerade Real Madrid munstycke Villa och Fran. Real Madrid hade hoppats att Real Madrid barn tröja underteckna Villa 2008, "Aspen", anledningen till den här kommentaren, eftersom Villa verkligen ville gå med i Real Madrid det året, men när Star Wars Galactic Star för ljus, Flo RENTINO ser ner på Villa. För första halvåret 2010, söker Barcelona aktivt Villa, sedan Real Madrid rusade för att försöka plugga, men Villa gick inte till Real Madrid, han böjde sig till Barcelona. Vi vet alla senare, det nationella Derby 5-0 Villa målet, 2011 Barcelona Five Champions, den berömda MVP Trident. Fran liknar Villa, han och Aguero-partner när frontlinjen, en gång ville gå med i Real Madrid, men Florentino var för stjärnan nog för andra.Ett nytt exempel är Neymar, Real Madrid var mycket nära att underteckna honom, inte 2017, men från 2011 till 2012. "Aspen" påpekade att Barcelona och Real Madrid först tog kontakt med nästan samtidigt som en Santos spelare Neymar, men Real Madrid kommer sannolikt att gå in tidigare, men då spelarna i en komplex grupp av mäklare (mäklar Qindie + Företaget) förlorade Florentino till den dåvarande presidenten Barrosse Russell. Real Madrid Barcelona till det pris som ges till dig, vilket självklart inte kan vara ett verkligt förslag. Vissa läsare kanske måste säga det när de läser det och säger att inom ramen för Rossells verksamhet förväntade sig Nemar inte att driva sig i fängelse. Men du borde tro det, samma sak som Real Madrid-ordföranden ska fungera, kanske inte kommer att kontrollera honom.

"Aspen" att två punkter, respektive ur Real Madrids synvinkel och dessa spelare i sammanfattningen. Real Madrid värva dessa spelare, innebär för enkelt, förutom någon annan stil Dallas Cowboys Tröjor alla sina egna pengar, men pengarna är ofta inte tillräckligt, dessa spelare i ansiktet av Real Madrid, är de i allmänhet för Real Madrid varumärke är inte blind lydnad, kan de välja utifrån sina behov Ett lämpligt lag.


Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja.
Author:

Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **  ** **   ** ********  ******** **   ** 
 ***  **  **  **  **   ** **  ** **   ** 
 **** **  ** **  **   **   **  **   ** 
 ** ** **   ***   ********   **   ********* 
 ** ****  ** **  **   **  **   **   ** 
 **  ***  **  **  **   **  **   **   ** 
 **  ** **   ** ********   **   **   ** 
Message: