Welcome! » Log In » Create A New Profile

Verdedigers: nr. 5 Gran Nagnon, Ze Fan No. 2, No. 4 Stuart, No. 27 Traore

Posted by huntelaar 
Verdedigers: nr. 5 Gran Nagnon, Ze Fan No. 2, No. 4 Stuart, No. 27 Traore
January 18, 2018 03:44AM
Lille 1-2 Yu Ryan wint weg
Franse 21 ronde, Ryan 2-1 overwinning op Lille. Real Madrid Jasje Alonso opende het record voor Lille, Lea Siliki, Andrea voor Rennes moest de ommekeer doorbreken.

Weergavegame

De eerste 3 minuten schoot Gourcuff met links langs de paal en miste de rechterkolom. De eerste 15 minuten, Ryan uit de hoek, kreeg een kruis in de Boulevard als de bal, Grenoble header in het midden van de doos het midden van de bal, de bal de linkerkolom miste. In de 18e minuut schoot Alankar met een pass van Miguel Jeter rechts naast de paal en miste naar links. De 23ste minuut won Gourcuff voor Rennes de andere helft vrije trap. Sindsdien passeert Pepe de bal, Gazi met een schot met links in het midden van het strafschopgebied, de bal boven de lat.

De eerste 34 minuten, Ryan uit de hoek, kreeg een kruis in
Voetbalschoenen de Boulevard als de bal, Sal in het beperkte gebied centrale kop, de bal breed van de rechterkolom. Vervolgens won Lille de vrije trap in de andere helft. 41 minuten, Lille hoek, de vleugel van de onderhavige Zia gestuurd assists steken, Alonso midden van het vak aan de header, de andere bal vlucht voor de linkeronderhoek. Lille 1: 0 Ryan.

54 minuten, Sal in het beperkte gebied op de rechtervoet schot, bal wrijven de rechterkolom gemist. Na een pass van Juno, met een schot van Bouriot met rechts van buiten het strafschopgebied Argentiniƫ shirts
gemist naar links. De eerste 59 minuten, rechts schot van Saar recht in de grote doos, mist de rechterpaal. De eerste 61 minuten, Ryan uit de hoek, ontvingen Gourcuff-trottoirpass, Gaggenon-kopbal vanuit het midden van de doos en de bal boven de linkerhoek van het doel. Rennes-team Mbeller verving Hunu.

De eerste 63 minuten, na ontvangst van de bal, Sal aan de linkerkant van het rechtse schot van het beperkte gebied, raakte de bal de linkerkant van het doel op het andere doel. De eerste 65 minuten, na het ontvangen van Benzia-pass, mende Mendell met een schot uit het doel en miste de rechterflank van de paal. De eerste 71 minuten, na het ontvangen van Pepe pass, schoot Ben Zia met zijn linkervoet buiten de kist, hoog boven het doel. Sindsdien, toen Gazia een pass van Benzia ontving, schoot hij met recht-voet buiten de doos en miste op de linker-linkerpaal. De eerste 75 minuten, Lille team Uino vervangen door Benzia.

De eerste 80 minuten verving het Lille-team Ponce Pepe. Een minuut later verving Ryan Siriki Gourcuff. De eerste 85 minuten, Brie indien gestuurd, helpt Sri Lanka met een voetschot buiten het beperkte gebied, waarbij de bal naar de rechter benedenhoek van het doel vlucht. Lille 1: 1 Ryan. De 87ste minuut verving Rayn Brent Saar.
Cleveland Cavaliers shirts
De eerste 89 minuten opende Ryan een indirecte vrije trap, Andrey schoot met rechtvoet voor de doellijn en de bal vluchtte naar het andere doel in de linkerbovenhoek. Lille 1: 2 Ryan.

De eerste 93 minuten verving het Lille-team Guimolese de Alan-kaart. Een minuut later kreeg Lille Alonso een scheidsrechter voor een gele kaart. De eerste 95 minuten, Guimaresi de bal vernietigde de onderste regel, Ryan won de hoek.

Technische statistieken

Lille schoot 11 keer het veld, schoot 3 keer, bal controlepercentage van 43,2%, 2 hoekschop, vrije trap 4 keer, 408 keer pass, steelt 17 keer, 15 fouten, 1 gele kaart.

Het veld Rennes schoot 22 keer, radio 12, de bal van 56,8%
, 9 keer corner, vrije trap van 14 keer, het passeren van 539 keer, 24 keer steelt, buitenspel 3 keer, 4 keer fouten, geen rode en gele kaarten.

Opmaak line-up

Lille (4-1-4-1)

Doelmannen: 16-jarig jubileum

Verdedigers: Miguel Mayer op de 15e, Amado op de 6e, Alonso op de 3e, Mendel op de 27e

Middenvelder: No. 33 Boubakary Soumare, Alan Ka No. 20 (No. 11 Kyu Mares, 93 '), Pepe 19 (9 Ponce, 80'), Mendez No. 23, No. 10 Zia ( Pouso Uma 21, 75 ')

Striker: Gazette op de 7e

Rennes (4-4-1-1)

Keeper: 40 high bique

Verdedigers: nr. 5 Gran Nagnon, Ze Fan No. 2, No. 4 Stuart, No. 27 Traore

Middenvelders: Jeremy Gelin No. 26, Briewho op de 14e, Andrey No. 21, Honu op de 23e (No. 9 Mbelle, 61 ')

Aanvaller: Saar 7 (Branton 11, 87 '), Gourcuff 28 (Seri 12, 81')

Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/
Author:

Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   **  *******  **   ** **   ** ******** 
 ** ** ** **   ** **   ** **   **   **  
 ** ** ** **   ** **   ** **   **   **  
 ** ** **  ******** **   ** **   **   **  
 ** ** **     ** **   ** **   **   **  
 ** ** ** **   ** **   ** **   **   **  
 *** ***  *******  *******  *******   **  
Message: