Welcome! » Log In » Create A New Profile

Sanchez och Arsenal kontrakt Brasilien tröja

Posted by heimtrikot96 
Sanchez och Arsenal kontrakt Brasilien tröja
December 26, 2017 02:16AM
Sanchez Arsenal spelare lämnar laget i vinterfönstret är en hög sannolikhet händelse, men för Gunners leta efter Sanchez ersättare som den nuvarande huvuduppgift seniorlaget. Monaco Le Maer är det första valet laget, men på grund av att köpa Le Maer svårigheter, så Arsenal har en plan B, 60 miljoner pounds köpa Lyon spelare Sverige IBRAHIMOVIC tröja Feiji Er, men i årets vinterfönster Fei Jier möjligt att ansluta sig Brasilien tröja NEYMAR JR till Gunners Kön är inte stor, fransmannen kommer att spela skytten på sommaren.Sanchez sedan han Arsenal har varit lagets lår klass-spelare, hans kontrakt med laget går ut sommaren 2018, men i slutet av förra året, kommer Arsenal förnya förhandlingar med Sanchez, men möta Sanchez 300.000 pund per vecka fråga, vägrade vapnen.

I den efterföljande bestämde Arsenal att ge välbetalda vistelse i Sanchez, men efter att ha förlorat till Bayern München i Champions League två rundor 2-10, Sanchez bestämde mig för att lämna klubben. I sommar kan Sanchez Ben lämna, men för att Lemar Brasilien tröja inte kan gå med i Arsenal så släppte Wenger inte chilenare.

Sanchez och Arsenal kontrakt går ut nästa sommar, och nu chilenarna inte kontrakt med laget, media som Sanchez skulle lämna i januari nästa år eller nästa sommar på en fri hoppat av till Manchester City. Sanchez avgång är oundviklig, och Arsenal hoppas också att introducera en ersättare av Sanchez. Lemar är ett bra val, men köpet är för svårt.

Enligt brittiska medier, "Daily Star" källan sade Arsenal snygga Lyon spelare Feiji Er, hoppas att underteckna spelare istället för Sanchez. Ezekiel Elliott Tröjor Fei Jier är 24 år gammal, är i en guldålder av spelarna innan 19 franska ligan den här säsongen spelat 16 gånger, poäng 13 mål 4 assist, producerade totalt 17 mål. Samtidigt extraordinära Wang Fei Jier fortfarande rankad tvåa i Ligue 1, bakom Neymar, från spelstil är mycket lik Sanchez.

Det rapporteras att, för att få Feiji Er, Arsenal förberett en 60 miljoner pounds, medan Fei Jier själv i en intervju för några dagar sedan det klart att han inte kunde stanna i Lyon. Gunners hoppas att köpa Rufeijier på vintern fönstret, men presidenten vägrade att köpa Lyon, Lyon, för närvarande rankad trea i Ligue 1, rankad Monaco andra plan, och nådde EM knockout, så bollen som vägrade att sälja laget i vinterfönstret endast Lyon acceptera att sälja Feiji Er Mingxia.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   ** ******** ******** **  ** **   ** 
 **  **   **    **   **  **  ***  *** 
  ** **    **    **   ** **  **** **** 
  ***    **    **   *****   ** *** ** 
  ** **    **    **   ** **  **   ** 
 **  **   **    **   **  **  **   ** 
 **   **   **    **   **  ** **   ** 
Message: