Welcome! » Log In » Create A New Profile

hänen sopimuksensa allekirjoittaisi Ruotsi Paidat Jalkapallo

Posted by lahahae26 
hänen sopimuksensa allekirjoittaisi Ruotsi Paidat Jalkapallo
December 15, 2017 05:08AM
Mestarien liigan viimeinen taistelu, Paris Saint-Germain (PSG) pois Bayernille 1-3, PSG-alkuun alkoi todella harkita valmentaja Emeryn seuraajan valintaa. Ranskan tiedotusvälineissä viranomainen "Equipe" kartoitus Emery potentiaalisia seuraajia, Blues marsalkka Conti Juventus valmentaja Allegri, valmentaja Diego Simeone Atletico Madridin valmentaja Jose Mourinho ja Manchester United ovat listalla."Equipe", sanoi: "Näyttää siltä päättäjien PSG, Espanja valmentaja Emery maine Münchenissä tiistai-iltana on kulutettu ja väsynyt, aika vakavasti harkita, päättäjät ovat alkaneet pohtia PSG vaihtaa ennen Ruotsi Paidat Jalkapallo kauden päätteeksi Emery ". On todettu, että kampanja ilmestyi erittäin harvinainen PSG joukkue tilanne, PSG puoliajalla takana, puheenjohtaja Nasser meni tiimin pukuhuoneessa luento. Nasser näytti vihoilta koko yön.

Ottelun jälkeen PSG puheenjohtaja Nasser julkisesti ilmaissut tyytymättömyytensä Brasilia jalkapallokengät kampanja: "Edessämme voimakas Bayern, ei pieni klubi, mutta emme ole tulleet Allianz meillä on paljon menetettävää hyviä pelaajia, mutta peli oli. pelataan huonosti, mikä on opetus kaikille. "" Equipe "sanoi PSG on sisäinen" valmennuksessa "ääni tuli, mutta talvella ikkunasta Nasser ollut valmis hylkäämään Emery, myös Anna Espanjalle mahdollisuus opettaa puoli kausi. Kuitenkin ranskalaiset tiedotusvälineet listattiin edelleen Emeryn seuraajalle:Allegri, Juventus valmentaja valmennus PSG pitäisi olla numero yksi suosittu ehdokas, ja PSG liittyy hänen nimensä muutama kuukausi sitten, PSG vanhempi komentaja kiusallista varsin arvostavat.

Conti, Chelsea valmentaja tällä kaudella, päivä ei ole hyvä, hän on 2 vuotta nuorempi kuin Allegri, oli myös läpäissyt huhut hän valmensi PSG. Kuitenkin ongelman ydin on Coninin aggressiivinen persoonallisuus. Se, voiko hän elää sopusoinnussa Marlin kanssa PSG: n sisällä, on korkean tason huomio.

Simonyi, PSG ampui Blanc viime vuonna, oli Simone ja Emery menneisyyden välillä. Banditai Ranska Paidat Jalkapallo johti kauden ennätyksellisen huonosti, vaikka hänen sopimuksensa allekirjoittaisi Atleticon kanssa vuoteen 2020 asti, mutta hän voi myös siirtyä PSG: lle.

Mourinho, maaginen lintujen varmasti PSG-valmennus muutti paras ehdokas, ennen kuin hän myös ohitti huhuja ja PSG: n. Aiemmin Mike Mussina Ranska GRIEZMANN Paidat Jalkapallo oli sanonut, ettei hän jää eläkkeelle Manchester Unitedissa, kysymys viivästyksen jatkamisesta, ehkä PSG: lle, jotta hän toivoisi häntä.

Edellä mainittujen neljän suositun lisäksi nykyinen Enrique, Bo Asi voi myös ottaa Emeryn, toinen Pochettinon pullonkaulan kuumaa lävistystä voidaan pitää Emery-vaihtoehtoisiksi ehdokkaiksi.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 *******  ********  ******** **   ** ******** 
 **   ** **   **   **   ** ** ** **   ** 
    ** **   **   **   ** ** ** **   ** 
 *******  ********   **   ** ** ** ******** 
    ** **   **   **   ** ** ** **    
 **   ** **   **   **   ** ** ** **    
 *******  ********   **   *** ***  **    
Message: