Welcome! » Log In » Create A New Profile

gav franska lärarassistent Sverige tröja

Posted by fotboll52 
gav franska lärarassistent Sverige tröja
December 07, 2017 02:03AM
Nyligen sade den franska landsbygdsassistentens tränare Stefan i en intervju att det nuvarande franska laget huvudcentrum Girou om Arsenal inte kan få en stabil speltid, då Brasilien tröja kan han sakna världscuplistan. När vinterns fönster närmar sig kan Stefans anmärkningar få en enorm inverkan på Girouds framtid, och Giroue kan besluta att lämna vinterfönstret.Giroux sommaren 2012 som ett substitut Robin van Persie att gå Arsenal, Gunners kom i den första säsongen, Giroux gjorde 17 mål för Arsenal i alla tävlingar, och under de närmaste säsongerna , Giroua varje säsong för Arsenal för att ge 15 mål.

Men sedan förra säsongen, Giroux i Arsenal förlorat sin viktigaste platsen är Wenger inte möjlighet att Giroux tillfälle Sanchez start vid centrum, men i den här säsongen, med Lacazette att gå med, mer Giroux Det blev en järnbänk. I Premier League den här säsongen, totalt Giroux vann de första 14 SVERIGE tröja matcher 12 gånger spela möjligheter, men alla spelade från bänken, men gjorde tre mål på 236 minuters speltid, men det betyder inte imponera Wenger.

Giroux tjänade Lacazette Arsenal bänk, men i det franska landslaget, men Giroux slå Lacazette bli nyckelspelare Didier Deschamps män, datum, Giroux spelade i 69 matcher för det franska laget Scorat 29 mål i spelet. I många medievyn var Giroud inte misstänkt i listan över VM-kandidater på sommaren, samtidigt är han också mycket sannolikt att få huvudpositionen.

Men under de senaste dagarna, gav franska lärarassistent i en intervju Shique Stephane Giroux hällde kallt vatten: "Giroux närvarande speltid är inte tillräckligt, han behöver tid att visa sig Deschamps och han har talat denna sak, hoppas jag. Han kommer att kunna chansa de närmaste veckorna och lämna Arsenal. Det kommer att vara upp till honom. "Han spelade mycket bra Brasilien tröja NEYMAR JR för det franska laget de senaste månaderna och gjorde ett antal viktiga mål."

För närvarande finns det mindre än en månad från vintertidsfönster, kommer Stefan anmärkningar utan tvekan göra Giroux re val om sin framtid, trots allt, från den nuvarande situationen, han Sverige IBRAHIMOVIC tröja verkligen inte kan få den viktigaste positionen i Arsenal, Och om du vill få gott om speltid måste Jilloo lämna. Enligt tidigare media rapporter är Giroud målet för West Ham United och Everton, och på sommaren har Milan också haft en skvaller med Giroud.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   **  ******  ******** ********  ****** 
 **   ** **  **   **   **  ** **  ** 
 **   ** **      **     **  **    
 ********* **      **    **   **    
 **   ** **      **    **   **    
 **   ** **  **   **    **   **  ** 
 **   **  ******   **    **    ****** 
Message: