Welcome! » Log In » Create A New Profile

dbjorn Stavseng van adidas Origina

Posted by yaya2017 
dbjorn Stavseng van adidas Origina
May 18, 2018 01:32AM
Op een gegeven moment ervaart letterlijk elke sneakerhead een moment van microcrisis bij het online Nike Air Pegasus 83 Womens bestellen van schoenen. Ik ben een echte US9 maar dat betekent echt niets, omdat ik maten kan dragen vari?rend van US8 tot US10, afhankelijk van het merk en het schoenenmodel. Nike Air Max 95 Femme Voor de meeste consumenten is het frustrerend dat zoiets als schoenmaten niet overal in de bedrijfstak passen, maar verschillende merken en soorten schoenen passen in feite allemaal op een andere manier, en dat onttrekt zelfs het feit dat de VS, het VK, Europa en Japan heeft allemaal verschillende meetwaarden voor het meten van maten. Het lijkt een voor de hand liggende veronderstelling op het eerste gezicht, maar een adidas basketbalschoen maat 9 zou hetzelfde moeten zijn als een adidas hardloopschoen van maat 9, toch? Op zijn minst zou het dezelfde lengte Adidas ZX 750 Mujer moeten hebben, zo niet dezelfde breedte. Fout. Waar het op neerkomt, is dat elke schoen zijn eigen laatste nodig heeft; een gegoten vorm die eruitziet als een voet. De laatste wordt gebruikt bij het maken en repareren van schoenen door materialen er overheen uit te rekken, om een ??schoen vorm te geven tijdens het productieproces. Adidas ZX Flux Donne] Elke leest komt in paren, ontworpen op basis van wat de schoen zou moeten bereiken (basketbal-, hardloop- en vrijetijdsschoenen hebben allemaal andere vereisten). In de wereld van in massa geproduceerde kicks van tegenwoordig worden leestjes meestal ontworpen met behulp van computer-ondersteunde Adidas Superstar Donne ontwerpsoftware.

Omdat de exacte vorm van een leest verschilt van schoen tot schoen, zullen de maten onvermijdelijk ook iets vari?ren. Bovendien zijn de houdingen van heren, dames en kinderen allemaal verschillend, dus de verschillen in maten zijn nog groter in die soorten schoenen. Materialen spelen een grote rol in de invloed die de pasvorm van een schoen heeft op de levensduur. Volgens de laatste experts van adidas, Nike Air Vapormax Donne "heeft de laatste een grote invloed op de pasvorm van de schoen. Voor een stijve leren schoen heeft de laatste meer impact op de pasvorm in vergelijking met een zeer rekbaar bovenmateriaal waardoor de voet Nike Roshe Run Femme kan uitzetten en de benodigde ruimte kan vinden. "Welke maat ik draag, of welke andere sneakerhead dan ook, is dus niet alleen afhankelijk van het merk, maar ook het model, en waarvoor de schoen bedoeld is. Dat betekent dat een hardloopschoen inherent anders past dan een golfschoen of een voetbalschoen - zelfs als deze in dezelfde maat is. Uiteraard is het de specifieke taak waarvoor de schoen is ontworpen die bepaalt welk soort van laatste wordt gebruikt: "Een goede laatste kan echter zowel een goede als een slechte passende schoen produceren. Als de verkeerde leest wordt gekozen voor een bepaald doel, kan dit ertoe leiden dat de schoen slecht past. Bijvoorbeeld, het gebruiken van een kledingschoen als laatste voor een hardloopschoen, onjuiste sockliner-vergoeding, of het patroon dat niet bij de vorige past, etc. "

Met Oddbjorn Stavseng van adidas Originals gesproken. Om op de hoogte te blijven van alles wat er in de sneakerwereld Globale Senior Design Director gebeurt, over het recentelijk vrijgegeven Deerupt-silhouet, Nike Air Max 95 Dam werd ons verteld dat de vorm ervan was gebaseerd op New York, maar dat "gewoon door het op een anders als laatste geeft het een compleet andere houding aan de schoen. Dus, [New York heeft een vrij specifieke vorm, maar door de vorm van [de laatste] te veranderen, krijgen we een andere dimensie en het maakt een modernere schoen. "De kans is groot dat Adidas New York een maat 9 zal dragen Nike Roshe Run Femme anders dan een adidas Deerupt in dezelfde Nike Air Max Classic BW Donne maat. Om het belang van een lange www.rockstarbodies.co.uk levensduur te onderstrepen, werd Highsnobiety ook ge?nformeerd dat, terwijl Adidas met verschillende laatste leveranciers werkt, de Duitse sportkledinggigant ook zijn eigen laatste divisie in eigen beheer heeft. "Wanneer we een nieuwe leest ontwikkelen, komen we normaal gesproken naar de laatste afdeling hier met een soort referentie. Dus het kan een bestaande adidas-schoen zijn, en we zeggen dat we zoiets als dit willen. Of we kunnen er met een schets komen en zeggen dat we deze schets hebben. We moeten precies deze vorm hebben. "Het schoenenmerk cre?ert kenmerkende schoenen voor professionele gamers.
Re: dbjorn Stavseng van adidas Origina
May 19, 2018 05:31PM
you correctly do that rely on the development of such large firms
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ******  *******  **   ** **  **  ******  
 **  ** **   ** **   ** **  **  **  ** 
 **        ** **   ** ** **  **    
 **     *******  ********* *****   **  **** 
 **        ** **   ** ** **  **  ** 
 **  ** **   ** **   ** **  **  **  ** 
 ******  *******  **   ** **  **  ******  
Message: