Welcome! » Log In » Create A New Profile

essentieel belang om brandstof

Posted by xiaoxiangyu 
essentieel belang om brandstof
May 16, 2018 08:13AM
Of u nu net begint met hardlopen of op zoek bent naar een PR, voeding speelt een belangrijke rol bij het bereiken Nike Cortez Mujer van uw fitnessdoelen. Als u uw lichaam op de juiste manier van energie voorziet, kunt u meer uit uw trainingen halen, zodat u zich beter voelt, kunt presteren en herstellen.

Hier zijn enkele tips voor wat te eten vóór, tijdens en na uw runs om uw training te optimaliseren en het meeste uit alle mijlen te halen die u aan het loggen bent.

Pre-Run
Koolhydraten hebben onlangs een slechte rep gekregen, maar ze zijn in feite de favoriete brandstofbron van uw lichaam voor lichaamsbeweging. Als het meer dan een paar uur geleden is sinds je laatste maaltijd, of als je 's morgens vroeg begint, zal het eten van een koolhydraatrijke snack je energie geven, het uithoudingsvermogen verbeteren en voorkomen dat je lichaam spiermassa verliest. Hoe minder tijd je hebt voor je hardloopsessie, hoe meer je sneldrogende koolhydraten wilt eten.
Asics Gel Lyte 3 Donna
Pre-run tanken is zeer individueel. Als je gewend bent om op een lege maag te lopen, begin dan eenvoudig en begin klein met een paar happen van een rijpe banaan of een cracker van Graham. Als je geen vast voedsel in je maag kunt krijgen, ga dan vloeibaar met een paar slokken sap of een sportdrankje. Voor degenen onder u die zich voorbereiden op een race, experimenteer je met je voorgevoede voeding tijdens de training en houd je er dan aan vast op de racedag.

Tegen de tijd dat mijn peuter wakker wordt, stappen mijn oudere zonen uit de bus die stopt bij ons huis. Nu is het "mama-modus!". Op dit moment worden de computer / telefoon opgeborgen en neem ik de tijd om met mijn jongens door te brengen: snacks maken, huiswerk maken en de eindeloze lijst van schoonmaken inlassen: gerechten, wasgoed , Etc etc.

De avonden zijn meestal vol met sporten voor de jongens. Vandaag hebben ze voetbaltraining. Ik gebruik deze tijd om mijn Nike Air Max Tn Donna peuterzoon in het nabijgelegen park te laten spelen. Dit tel ik als een 2e run / gym sessie, hem achterna jagen en hem optillen voor meer dan een uur verslaat elke gym workout.

Diner: wij koken 90% van de tijd. Vandaag doe ik mijn go-to-curry gerecht: rijst, kip, groenten en naan. Ik voed "4" opgroeiende jongens, dus koken is een must ... veel groenten, koolhydraten en magere eiwitten. Dan is het opruimen en halen de kinderen naar bed ... hopelijk.

Ik ben op dit moment meestal uitgeput, maar als ik de deadline nauwlettend in de gaten houd, zal ik wat meer computer / studiotijd doen. Ik probeer het echter niet te doen, omdat ik denk dat het gezond is om uit te schakelen en te decomprimeren. Balans is de sleutel. Ik neem deze tijd om met mijn man / Netflix rond te hangen en te chillen.

Naarmate je meer training krijgt, is het www.chezlachassagne.frook van vitaal belang om je voeding op te voeren. Op runs die langer dan een uur duren, is het van essentieel belang om brandstof te geven, niet alleen voor, maar ook tijdens het hardlopen. Streef naar 30 tot 60 gram koolhydraten per uur om de bloedsuikerspiegel te handhaven, energie te leveren aan de werkende spieren en "tegen de muur slaan" te voorkomen.

Net als bij het vooraf tanken, varieert de individuele tolerantie voor het eten op de vlucht enorm. Experimenteer met de timing en het type brandstof (vloeibaar versus vast, dagelijks voedsel versus gespecialiseerde sportproducten) om erachter te komen wat voor u het beste werkt. Het kan wat vallen en opstaan ??kosten, maar je lichaam zal je bedanken op de racedag!
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   **  ******   *******  **  ** ******** 
 ** ** ** **  **  **   **  ** **  **    
 ** ** ** **     **      ****  **    
 ** ** ** **  **** ********   **   ******  
 ** ** ** **  **  **   **   **   **    
 ** ** ** **  **  **   **   **   **    
 *** ***  ******   *******   **   ******** 
Message: