Welcome! » Log In » Create A New Profile

staat niets hen in de

Posted by lasky1994 
staat niets hen in de
March 07, 2018 05:32AM
Mensen zijn gewaarschuwd voor de gevaren van side-loading en begrijpen in het algemeen dat dit niet mag, maar als het op Pokémon aankomt, staat niets hen in de weg.

Rechten verlenen

Wanneer u een app downloadt, krijgt u nu precies te horen wat de app zal doen. Soms download je een game en vraagt ??deze Nike Air Huarache Damen om toegang tot je foto's of oproeplogs. Dit is een waarschuwing dat je waarschijnlijk moet sturen, want een mobiel spel heeft dit over het algemeen niet nodig.

Apple-gebruikers accepteerden echter, zonder na te denken, de toestemmingen die door Niantic werden gevraagd. Per ongeluk hebben de makers van het spel per ongeluk veel meer rechten gevraagd dan nodig was voor de Google-accounts van spelers. Hoewel alleen een naam en e-mailadres nodig was om gebruik te maken van de geolocatie-functies, heeft de game nog veel meer geopend, waaronder Adidas Zx Flux Damen Schwarz de mogelijkheid om:

Lees alle e-mails
Verzend e-mail vanuit het account van de speler
Toegang tot alle Google Drive-documenten, inclusief de mogelijkheid om ze te verwijderen
Krijg toegang tot uw zoekgeschiedenis en de navigatiegeschiedenis van Google Maps
Open privéfoto's die u mogelijk opslaat Adidas Superstar Donna Zeppa in Google Foto's
Gelukkig merkten de ontwikkelaars van het spel dit op, bevestigden dat de app geen van deze dingen deed en gaven een patch om de buitensporige permissies te verwijderen. Dit brengt echter opnieuw aan het licht hoe eenvoudig het is voor een app om toegang te krijgen tot uw gegevens en deze te beheren als u niet voorzichtig bent. En het laat zien dat mensen hier evenveel aandacht aan besteden als aan de algemene voorwaarden.

Privacy overwegingen

Veel mensen zeggen dat ze hun privacy op prijs stellen en locatie- en Adidas Superstar Femme Fleur andere volgdiensten uitschakelen. Maar Pokémon Go vereist heel wat potentieel gevoelige gegevens die naar de ontwikkelaars van het spel moeten worden gestuurd - naam, leeftijd, e-mail, locatie. Sommigen hebben zich afgevraagd wat Niantic van plan is met de gegevens te doen. In het privacybeleid dat spelers Adidas ZX 750 Mujer verdoezelen, zegt Samantha Allen van The Daily Beast dat Niantic de gegevens kan overhandigen aan wetshandhavers, het kan verkopen, delen met derde partijen en het zelfs in het buitenland kan opslaan met lakse privacywetgeving. ”
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ********  **   ** ********  **   ** **    
 **   ** ** ** ** **   ** **   ** **    
 **   ** ** ** ** **   ** **   ** **    
 ********  ** ** ** ********  **   ** **    
 **     ** ** ** **     **  **  **    
 **     ** ** ** **      ** **  **    
 **     *** ***  **      ***   ******** 
Message: