Welcome! » Log In » Create A New Profile

zien wat er aan de hand

Posted by lasky1994 
zien wat er aan de hand
February 09, 2018 05:48AM
Hieronder staat Nike Air Max 90 Mujer Baratas een aantal snelle video's die ik vandaag heb gemaakt met de camera. Het is uitgeschakeld voor mijn teamgenoot met 210 FPS,Nike Air Presto Womens en dan een aantal video's van mij die springen op de verschillende framesnelheden. Het was een regenachtige bewolkte dag dus de verlichting was niet geweldig, dus houd daar rekening mee.

Al deze technologische rommel is geweldig, maar wat kan deze hoge snelheid ons eigenlijk laten doen? Kortom, fotograferen op hoge snelheid stelt ons in staat om alles veel beter te zien. Bij 210 FPS kun je Nike Air Max 2017 Femme elk deel van de pas precies zien. Vooral als je dit combineert met een programma waarmee je één beeld tegelijk vooruit kunt gaan (bijna elk video-kijkprogramma op de computer laat je dit doen), bijvoorbeeld Windows Media Player staat dit toe). Als u in een gewone video beeld voor beeld verder gaat, mist u delen van de pas en / of krijgt u wazige beelden. Het is onmogelijk om precies te zien wat er aan de hand is. U kunt bijvoorbeeld niet precies zien waar de voet de grond raakt. Bij 210+ FPS, kunt u.

Maar het is meer dan dat. Als we dit combineren met bewegingsanalysesoftware, krijgt u allerlei geweldige Nike Air Max 90 Damen gegevens. Maar wacht, bewegingsanalysesoftware kost honderden, zo niet duizenden dollars toch? Fout! Krijg gratis Tracker video-analyse software via de onderstaande link. Adidas Superstar Dam Terwijl tracker een eenvoudig programma is, doet het bijna alles wat je nodig hebt. In het begin is het een beetje moeilijker om erachter te komen, maar als je dat eenmaal doet, besef je het potentieel. Het is gemaakt om te helpen bij natuurkundige problemen (d.w.z. voor HS of intro college natuurkunde-cursussen), maar het werkt goed voor biomechanische analyse.
Het unieke aan tracker is dat je de framesnelheid kunt instellen waarop de video is opgenomen. Dit is ZEER belangrijk, omdat het dan berekeningen van de verstreken tijd mogelijk maakt, wat erg handig is in de analyse. De meeste andere gratis programma's hebben deze optie niet.

Wat kunnen we eigenlijk doen met deze software in combinatie met de camera:
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ******** **   ** **   ** **  **  ******* 
  **   **   ** ***  ***  ** **  **   ** 
  **   **   ** **** ****  ****      ** 
  **   **   ** ** *** **   **   ******* 
  **   **  **  **   **   **      ** 
  **    ** **  **   **   **   **   ** 
  **    ***   **   **   **   ******* 
Message: