Welcome! » Log In » Create A New Profile

waren er heel weinig

Posted by lasky1994 
waren er heel weinig
February 08, 2018 07:42AM
In het begin denk ik niet dat Ryan geloofde dat hij snel weg kon rennen van wat we minitrainingen noemden. De 9:12 op Kingwood deed een lange weg om hem vertrouwen te geven van zo'n minimale werklast.

Na Tx Relays hadden we districten en regionals om zich voor Asics Gel Lyte 3 Femme Bleu te bereiden. Voor de 2 weken na Tx-relays, probeerde ik nog steeds fitness te bouwen met wat high-end aerobicswerk en specifiek uithoudingsvermogen voor de 2mi, vanaf de aerobe kant met een alternatie. Na district veranderde de nadruk om te proberen het vermogen om sterk te eindigen te ontwikkelen. Dat betekende heel wat gemengde workouts Nike Air Max 1 Dames die 2mi / 1mi schreden combineerden, en sommige trainingen die volledig op het schoppen aan de afwerking worden geconcentreerd, zoals 800m met de laatste 200m een ??bestelwagen.

Volgende staat, we hadden ongeveer een maand tussen staat en het Midwest-afstandsgala. Voor deze maand mochten Tim en Ryan samen trainen, zodat we in enkele gemengde Nike Roshe Run Dam 2mile / 1mile-sessies van hoge kwaliteit konden komen.

Als je het doorhebt, waren er heel weinig mile-specifieke workouts. Dit gebeurde om twee redenen. Ten eerste, Nike Air Huarache Donna Ryan is een aerobe machine, dus dat was zijn kracht, dus we speelden ernaar. Ten tweede, toen ik van Mono afstapte, voelde ik dat herhalingen met een langere marge te stressvol waren voor zijn lichaam, met name zijn immuunsysteem. Dat is waarom je een aantal korte herhalingen ziet zoals 200m in mijlen tempo, of slechts een beperkt Nike Air Max 2016 Dame aantal langere mijlen afgelegde werken.

Terwijl de post zich op Ryan richt, maakt een paar aantekeningen over Will en Tony. Eerst, Tony, we moesten heel laat overstappen naar de 800m omdat dat het evenement was dat hij in district moest lopen, dus zijn schema is nogal gek. Met Will merk je een week in het midden. Ik deed dit omdat eerder Will Adidas Superstar Femme Fleur elke week geen benzine meer ziet racen. Door een week in te voegen probeerde ik hem mentaal en fysiek op te frissen om het lange seizoen vol te houden. Ik denk dat het best goed werkte, want hij kwam weg met zijn 3200m PR (9:15) op regionals.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ******  **   ** ******** **  ** **    
 **  **  **  **  **    ***  ** **  ** 
 **      ** **  **    **** ** **  ** 
 **  ****   ***   ******  ** ** ** **  ** 
 **  **   ** **  **    ** **** ********* 
 **  **  **  **  **    **  ***    ** 
 ******  **   ** ******** **  **    ** 
Message: