Welcome! » Log In » Create A New Profile

fenomeen dat over

Posted by lasky1994 
fenomeen dat over
February 05, 2018 07:49AM
Dit is een onbekend fenomeen dat over het algemeen is geregeld voor sprint- / krachtsporters. Je ziet een rebound-effect in sprinters Nike Air Max Thea Dame waarbij wordt gedacht dat een grote taper herstel en een rebound mogelijk maakt, zodat het vezelpercentage / -effici?ntie / -grootte van Fast Twitch allemaal verbetert. Bij hardlopers op afstand, met grote tapsheid, zie je hetzelfde effect, zoals aangetoond door deze studie. Dit is belangrijk!!! Het is een van de redenen waarom mid-distance / Nike Air Max 2017 Mujer FT-geori?nteerde atleten het heel goed doen met een grote taper, terwijl een ST-atleet zich na een grote taper vreselijk voelt.

stretching:
-Yoga twee keer per week verbeterde de spierstrakheid of flexibiliteit niet en er was een trend in de richting van slechtere mile-tijden (effect van yoga op de tijdprestaties van de mijl in mannelijke middelbare schoollopers

-Dynamisch stretchen vergroot de flexibiliteit van de hamstring NIET, of verbetert de loopeconomie, MAAR verbetert de prestaties (Dynamic Asics Gel lyte 3 Donna Stretching Op 5 km Prestaties en Running Economy bij Collegiate Cross-country Runners)

elites:
-Compared 13 elite (3: 41avg 1500m tijd) en 15 subelite portugese lopers op VO2max en 600m supramaximale test. ELITES had een lagere maximale geaccumuleerde zuurstofschuld. VO2max verschilde niet. Tijdens een supramaxiale test van 600 m was de Adidas NMD Mujer a?robe bijdrage 73% voor elites, maar slechts 65% voor de subelites. (Maximal Oxygen Deficit en Race Performance in Portugese Elite Halve Fond Runners)
-Opmerking: interessante studie en bevindingen. Zou graag volledige gegevens zien, maar interessant dat tijdens een supramaxiale test van 600 m de elites meer aeroob waren.

-Compelde elite Europese www.vendelsovvs.se vs. Elite Kenyans. VO2max was vergelijkbaar. Keniaanse hardlopers op lange afstanden hadden betere Running Economy dan Keniaanse middellange afstandslopers. Nike Air Max 2017 Womens Kenianen hadden een betere rennende economie dan Europeanen (Maximal Aerobic Exercise Capacity en Running Economy van Elite Kenyan Middle- en Long-distance Runners in vergelijking met European Runners)
Author:

Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ******** ******** **  ** ********  ******** 
 **    **    **  **  **   **   **  
 **    **    ** **  **   **   **  
 ******  ******  *****   ********   **  
 **    **    ** **  **      **  
 **    **    **  **  **      **  
 **    ******** **  ** **      **  
Message: