De Kayano is al
February 05, 2018 05:59AM
De modellen in deze categorie hebben allemaal één ding gemeen; ze gebruiken allemaal DuoMax-ondersteuning om meer stabiliteit te bieden voor die hardlopers die meer stabiliteit nodig hebben door overpronatie. ASICS maakt gebruik van een iets steviger tussenzoolmateriaal dat onder de boog wordt geplaatst, dat langzamer comprimeert Adidas Superstar Femme om te voorkomen dat de mediale kant van de voet (boog) naar binnen rolt en te ver inklapt (overpronatie).

Het belangrijkste verschil Asics Gel Lyte 5 Femme tussen de modellen in deze categorie is of ze DuoMax- of Dynamic DuoMax-ondersteuning hebben. Dynamic DuoMax plaatst een extra laag FluidRide-schuim bovenop die steunwig om een ??vloeiendere overgang en een lichtere overallschoen mogelijk te maken. Door de opstelling naar een hoger prijsniveau op te schalen, krijgt u meer GEL in de hiel en voorvoet en voegt de Dynamic DuoMax-ondersteuning toe. Al deze schoenen zijn gebouwd op een traditionele ASICS-druppel van 10 mm, met uitzondering van de GEL-Kayano voor dames met een hiel tot teen differentieel van 13 mm om de achillespanning te verminderen.

De Kayano is al vele jaren het topmodel voor ASICS stabiliteitsschoenen. Grote GEL-eenheden in de hiel in de voorvoet zorgen voor veel schokabsorptie, vooral hardlopers die wat zwaar zijn. Het nieuwe FluidFit-bovenwerk biedt vormvast comfort en de FluidRide-tussenzool in combinatie met Dynamic DuoMax-Nike Air Max Command Femmeondersteuning zorgen voor een naadloze overgang van hiel tot teen.

De GT-3000 is de top van de GT-lijn. Terwijl de Kayano Nike Air Max 90 Femme de nadruk legt op een gedempte, gestructureerde rit, legt de GT-serie de nadruk op de ondersteuning. De GT-3000 sport GEL dempingspods in zowel de hiel als de voorvoet en het middenzoolmateriaal is ASICS 'FluidRide

Het kleine broertje (of zusje) in de GT-familie, de GT-1000 Nike Air Max 2015 Homme heeft constant de complimenten ontvangen van alle recensenten in ons team die ze hebben getest. Tegen een zeer interessante prijs biedt deze schoen een grote stabiliteit - dankzij het traditionele DuoMax-systeem en het gebruikte springstofmateriaal met spEVA-tussenzool. De GT-1000 bevat ook GEL-eenheden op de hiel en de voorvoet.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   ** ********  *******  ********  **    
 ***  *** **   ** **   ** **   ** **    
 **** **** **   ** **     **   ** **    
 ** *** ** **   ** ********  ********  **    
 **   ** **   ** **   ** **     **    
 **   ** **   ** **   ** **     **    
 **   ** ********  *******  **     ******** 
Message: