Welcome! » Log In » Create A New Profile

zoals chocolade of een ander

Posted by lasky1994 
zoals chocolade of een ander
February 02, 2018 06:47AM
Zullen kracht en zelfbeheersing verwijzen naar hoe goed we de verlangens kunnen negeren of weerstaan. Als het alarm bijvoorbeeld om 6 uur 's ochtends af gaat om je ochtendrun voordat je gaat werken, kan het ongelooflijk verleidelijk zijn om op snooze te gaan en nog een uur te slapen. Als je weerstand biedt en in plaats daarvan opstaat, gebruik je een beetje Nike Air Max 90 EM Dames wilskracht om het verlangen om te slapen te overwinnen. Hetzelfde kan gezegd worden voor het afzien van dat stukje chocolade dat je echt Adidas Superstar Damen Bunt wilt voor het avondeten.

Het interessante is dat wilskracht een eindige hulpbron lijkt te zijn. Het lijkt erop dat we elke dag een pool van "wilskrachtenergie" hebben. Als die pool van energie op is, neemt ons vermogen om weerstand te bieden aan en gebruik te maken van zelfbeheersing af. Onderzoek heeft bijvoorbeeld aangetoond dat het eerder op de dag weerstaan ??van dezelfde verleiding, zoals chocolade of een ander snoepje, gemakkelijker is dan later op de dag weerstand bieden. Evenzo zijn er tal van studies geweest om te laten zien dat als we gemaakt zijn om zelfcontrole uit te oefenen op één taak, we eerder geneigd zijn toe te geven aan een
volgende taak.

We kunnen ons voorstellen dat we Adidas NMD Mujer een emmer met wilskracht hebben. Telkens als we zelfbeheersing moeten gebruiken om verleiding te weerstaan, duiken we in die emmer. Hoe Asics Gel Lyte 5 Womens meer we benadrukken over die verleiding of hoe langer we ons verzetten, des te meer duiken we in het zwembad. Terwijl we de hele dag door Nike Air Max 90 Womens gaan, omdat onze emmer leegloopt, neemt ons vermogen om verleidingen te weerstaan ??af. Vergelijkbaar met hoe we bij gebrek aan brandstof lopen, ontwikkelen we vermoeidheid, hetzelfde gebeurt met zelfbeheersing. Net zoals we na onze vermoeiende lange termijn een herstellend drankje kunnen drinken, moet onze wilskracht-emmer worden bijgevuld.
Author:

Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   **  *******  **   ** ******** **  ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **    ***  ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **    **** ** 
 *********  ******** ** ** ** ******  ** ** ** 
 **   **     ** ** ** ** **    ** **** 
 **   ** **   ** ** ** ** **    **  *** 
 **   **  *******  *** ***  **    **  ** 
Message: