Welcome! » Log In » Create A New Profile

was een van de interessantere

Posted by lasky1994 
was een van de interessantere
February 02, 2018 06:37AM
Dat is de reden waarom slechte praktijken, zelfs door de 'slechtste' atleet, zich langzaam over het hele team kunnen verspreiden. Evenzo kan drugsmisbruik in de wereld van de pro-sport zich langs deze weg verspreiden. De overtuiging Nike Air Max 90 Damen dat meer mensen Adidas Nmd Dam Rosa drugs gebruiken, leidt waarschijnlijk tot meer atleten die prestatieverhogende medicijnen gebruiken. En aangezien onderzoek aantoont dat er een hoog geloof is van atleten die PEDS op elitair niveau doen, is het een enge gedachte om te denken dat die houdingen het gebruik van PED bemoedigen.

Op basis van dit onderzoek blijven we achter met het concept dat zien en / of geloven dat iets een sociale norm is, mensen aanmoedigt om in overeenstemming te zijn met die norm. Het belangrijkste is dat deze sociale normen voor goed of slecht kunnen zijn, het is aan jou en je leeftijdsgenoten!

De verrassende rol van de Brain:

In de wereld van hersenonderzoek was een van de interessantere bevindingen in het relatief recente verleden de ontdekking van spiegelneuronen. Spiegelneuronen zijn neuronen in de hersenen die in wezen dingen Nike Cortez Damen nabootsen die Nike Roshe Run Dame we zien. Zonder te Adidas Superstar Femme ingewikkeld te worden, als we iemand pijn zien lijden, zoals een vriend die zijn hand op het fornuis brandt, schieten de spiegelneuronen in ons brein zodat we die persoon begrijpen en zich bijna inleven. Dus in dit geval vuurt het patroon voor pijn echt.

Een andere, verrassende bevinding is dat deze neuronen vuren, zelfs als we gewoon iemand op tv kijken of in een film die een actie uitvoert. Bijvoorbeeld, een onderzoek door Wagner et al. (2011) ontdekten dat rokers die een film met iemand rookten, hersengebieden hadden die de beweging van de hand in de hand hadden. Waarom zou dit gebeuren?
Author:

Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **     **   **  ******  *******  ******** 
 **  **  **   ** **  ** **   ** **    
 **  **  **   ** **        ** **    
 **  **  ********* **     *******  ******  
 ********* **   ** **        ** **    
    **  **   ** **  ** **   ** **    
    **  **   **  ******  *******  ******** 
Message: