Welcome! » Log In » Create A New Profile

Ga nu naar rechts - die

Posted by sweet 
Ga nu naar rechts - die
December 29, 2017 03:39AM
De conditie van de blote voeten bij iemand die op de voet slaat, wordt hieronder weergegeven. Hier is de impact transient verdwenen - de voorlanding laat toe dat de impactpiek wordt geabsorbeerd door de kuit, enkel en achillespees en het resultaat is een gladder profiel en aanzienlijk lagere laadsnelheden en krachten.

Dus dat is goed nieuws, toch? Er staat dat blootsvoets lopen de weg is? In theorie. Het probleem is dat het maken van die overgang van het dragen van schoenen naar blootsvoets lopen een aanzienlijk risico inhoudt, en het onderzoek van Lieberman laat zien waarom. En als je niet voorzichtig bent, dan zul je uiteindelNike Air Max 90 Femmeijk uiteindelijk de laadsnelheid en de impactkracht VERHOGEN, omdat je "slecht" rent zonder dat de beschermende elastische schoen die kracht dissiNike Air Max Tavas Femmepeert zoals werd getoond in die middelste grafiek hierboven.

Dus hieronder staan ??de twee belangrijkste grafieken. Eerst een grafiek van de slagkracht in drie omstandigheden. Begin in het midden - de gele balk iAdidas ZX 750 Menss de impactkracht die in schoenen loopt, terwijl de hiel opvallend is, wat de meeste mensen doen. Lieberman ontdekte zelfs dat 100% van de mensen die gewend waren aan schoenen op de hiel terechtkwamen als ze in schoenen moesten rennen.

Ga nu naar rechts - die groene balk is de kracht voor mensen die blootsvoets lopen, maar die er 'goed in zijn', en eraan gewend zijn geraakt. Lieberman ontdekte dat in deze groep, de normale blootsvoetslopers, ongeveer 90% op de voorvoet of middenvoet landt. Zoals uitgelegd, zijn hun impactkrachten aanzienlijk lager.

Maar degenen die niet gewend zijn om op blote voeten te lopen, zijn de belangrijkste groep, weergegeven in het blauw. 83% van de hardlNike Air Huarache Hommeopers die meestal in schoenen rennen zou zelfs op blote voeten op hun hak belanden, althans in het begin. En te zien aan de blauwe balk, hun slagkracht is iets hoger.

Maar dat is niet het grote verschAsics Gel Lyte 5 Mensil. Dat komt als je kijkt naar de impact van voorbijgaande aard en de initi?le laadsnelheid, zoals hieronder te zien is.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ********  *******  ******** **     ******** 
 **   ** **   ** **  ** **  **  **    
 **   ** **       **  **  **  **    
 **   ** ********   **   **  **  ******  
 **   ** **   **  **   ********* **    
 **   ** **   **  **      **  **    
 ********  *******   **      **  **    
Message: