Welcome! » Log In » Create A New Profile

Het doel van dit artikel

Posted by sweet 
Het doel van dit artikel
December 28, 2017 05:40AM
Het doel van dit artikel is na te gaan of veranderingen in het slagpatroon en schoeisel hebben bijgedragen tot de hoge mate van letsel die gepaard gaat met hardlopeNike Air Max 90 Hommen. We zullen bewijs leveren ter onderbouwing van het argument dat het stakingspatroon van onze meest natuurlijke staat, in schoenen die niet interfereren met iemands natuurlijke mechanica, de optimale manier is om het letselrisico bij hardlopers te verminderen. We zullen dit doen door de mechanica van blootsvoets lopen te onderzoeken en de verschillen in mechanica van de onderste ledematen tussen RFS- en FFS-patronen te bekijken en hoe deze verschillen gerelateerd zijn aan letsel.

We zullen dan het effect van het slagpatroon op de mechanica op het nAdidas NMD Mensiveau van het weefsel onderzoeken, inclusief het hielkussen, de plantaire fascia en de achillespees. Ten slotte zullen we de complexe interacties tussen schoeisel, voetstappatroon en mechanica toelichten. Deze interacties zullen op hun beurt geloof hechten aan het idee dat hardlopen met een FFNike Air Huarache HombreS in minimale schoenen het traject van hardloopblessures positief zou kunnen veranderen. Ten behoeve van dit artikel zullen we ons concentreren op de mechanica van het rijden op relatief harde oppervlakken (d.w.z. geen zand, gras, paden), omdat hier het merendeel van het moderne hardlopen plaatsvAdidas NMD Womensindt en de meeste onderzoeken worden uitgevoerd. We zullen ons ook richten op de gebruikelijke looptechniek in tegenstelling tot beginnende, onpraktische monteurs die van tijdelijke aard zijn.

Er is gesuggereerd dat onze menselijke voorouders meer dan 2 miljoen jaar geleden zijn begonnen, 11 maar het vroegste voorbeeld van schoeisel dateert al meer dan 10.000 jaar geleden. Moderne mensen en onze voorouders liepen dus blootsvoets voor de overgrote meerderheid van onze evolutionaire geschiedenis. Naarmate mensen het vermogen ontwikkelden om te rennenNike Air Max 1 Mens in afwezigheid van schoenen, beschouwen we blootsvoets lopen als de basisconditie die wordt weerspiegeld in menselijke morfologie.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **  ** **  ** **   ** ******** ******** 
 ** **  **  **  **   ** **  ** **   ** 
  ****  ** **  **   **   **  **   ** 
  **   *****   *********   **   ******** 
  **   ** **  **   **  **   **   ** 
  **   **  **  **   **  **   **   ** 
  **   **  ** **   **  **   ******** 
Message: