Welcome! » Log In » Create A New Profile

nauwelijks in de sleutelzak

Posted by lasky1994 
nauwelijks in de sleutelzak
December 26, 2017 07:29AM
Amy rende ook weg om het verdriet van het verlies van haar vader te ontladen. Na een zes jaar durende verloving met prostaatkanker stierf Dave Frohnmayer in maart 2015, op 74-jarige leeftijd. "Amy rende meer nadat haar vader stierf," zegt Alex. "Ze verhoogde haar kilometers om haar verdriet te verwerken en dichter bij haar herinneringen aan Dave te komen. Ze rende zo hard dat ze scheenboutjes kreeg en een week vrijaf moest nemen. '

In december 2014 waren Amy en Alex met Dave en Lynn op vakantie naar Kauai, de laatste Adidas Yeezy 350 Dame familievakantie vóór uggs outlet het overlijden van Nike Air Pegasus 83 Femme Dave. Het was een gelukkige tijd voor Amy. Elke ochtend renden zij en Alex over het strand. De passaatwinden waren zachtaardig en de branding was warm toen ze aan het einde van hun run zwommen.

En nu, een jaar later in Maui, genoot Amy weer van de ochtendwandeling langs het strand. Alex plande het moment met de precisie van een apotheker en de flair van een geliefde. Ze wilden twee mijlen langs het strand lopen naar een keerpunt in een bos Kiawe-bomen. Hij maakte zich zorgen over de kilometers heen omdat de juwelier de verlovingsring in een stevige fluwelen doos had geplaatst die Alex nauwelijks in de sleutelzak van zijn hardloopbroek kon drukken. Het maakte een aanzienlijke brok. Hij maakte zich zorgen dat Amy het zou zien en dat de verrassing verwend zou worden.

Maar ze merkte het niet. Ze bereikten de bomen Nike Air Presto Mens en Alex stopte. Nike Air Max Command Hombre Met zijn teen trok Nike Air Max 90 Womens Purple hij een cirkel in het zand. Amy zei: "Dat is cool!" En stapte erin. Hij trok een andere cirkel door en kruiste die. Op gebogen knie viste hij de doos uit zijn broekzak. Hij tilde de ring op en bood die aan Amy aan, samen met de vraag. Ze grinnikte, haar antwoord nooit in twijfel.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   **  ******  **  ** ******** **   ** 
 **   ** **  ** **  **  **  ** ** ** ** 
 **   ** **    ** **    **  ** ** ** 
 ********* **    *****    **   ** ** ** 
 **   ** **    ** **   **   ** ** ** 
 **   ** **  ** **  **   **   ** ** ** 
 **   **  ******  **  **  **    *** *** 
Message: