Welcome! » Log In » Create A New Profile

per se je gewichtsverlies

Posted by xiaoxiangyu 
per se je gewichtsverlies
December 26, 2017 07:19AM
Dit komt omdat wordt gedacht dat oefening invloed heeft op ons eetgedrag door zowel het plezier dat we krijgen van het eten als de drang om te eten te moduleren, Nike Internationalist Womens ook bekend als de hedonische reactie van het lichaam op voedsel. Hoewel op de lange termijn oefening wordt verondersteld om ons eetlustregulatiesysteem te helpen verbeteren, waardoor het gemakkelijker wordt om minder snel te snacken en in plaats daarvan op vaste tijden van de dag te eten, op korte termijn stimuleert krachtige oefening hersengebieden die samenhangen met beloning en afhankelijkheid . Dit doet ons snakken naar voedingsmiddelen met een hoog vetgehalte en veel energie, die de gunstige effecten van een lopend regime teniet kunnen doen.

Maar misschien is de meest voorkomende reden waarom mensen niet verliezen altijd het gewicht dat ze verwachten tijdens het hardlopen, is dat ze na de run gewoonweg de rest van de dag langzamer worden. Het is een trend die veel wetenschappers hebben waargenomen door lopers te laten proberen Nike Internationalist Womens om gewicht te verliezen met bewegingssensoren of hartslagmeters.

"Mensen passen hun gedrag vaak onbewust aan", zegt Gaesser. "Er zijn studies die aantonen dat wanneer mensen deelnemen aan een gestructureerd programma van 30-40 minuten lopen, drie tot vijf dagen per week, buiten de gestructureerde activiteit, sommige gewoon niet zoveel doen gedurende de dag als ze zouden doen. normaal doen. Meestal komen ze vanzelfsprekend binnen ongeveer 7.000 stappen per dag door reguliere Nike Air Max 2016 Femme activiteiten, maar tijdens het lopende regime kan dit oplopen tot 4.000-5.000 stappen. En je kunt zien dat de mensen die de grootste afname in hun spontane activiteit gedurende de rest van de dag hadden, degenen zijn die niet zoveel gewicht verliezen als ze verwachtten. "

Gaesser raadt aan dat lopers die willen afvallen investeren in een activiteitenmonitor,Nike Air Max 95 Mujer zodat ze kunnen controleren of ze nog steeds hetzelfde aantal stappen en algehele activiteit behouden als ze niet actief zijn. Maar het is ook mogelijk om uw kansen op het verbranden van meer calorie?n te vergroten door uw loopregime aan te passen en meer intensieve training op te nemen.

Sommige lopers ervaren een eerste aanzet tot gewichtsverlies voordat ze vaststellen dat het beloningsplateau in de loop van de tijd, ondanks hun beste inspanningen. "Het is geen duidelijk Adidas Superstar Womensverband tussen calorie?n en gewichtsverlies", zegt Gaesser. "Dus als je je calorie-uitgaven verdrievoudigd door te rennen, hoef je niet per se je gewichtsverlies te verdrievoudigen. Het werkt tot een punt, maar er lijkt ook een bovenste plafond te zijn, omdat het metabolisme van je lichaam zich aanpast en weerstaat. Er zijn recente aanwijzingen dat intervaltraining met een zeer hoge intensiteit de stofwisselingssnelheid kan stimuleren om gedurende de tijd na de inspanning verhoogd te blijven, wat gewichtsverlies stimuleert terwijl je calorie?n blijft verbranden, zelfs als je in rust bent. Maar we weten nog niet of dat over een tijdspanne van maanden en jaren blijft werken. "
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **    ********     ** **   ** **   ** 
 **    **   **    ** **   ** **   ** 
 **    **   **    ** **   ** **   ** 
 **    **   **    ** **   ** **   ** 
 **    **   ** **  ** **   ** **   ** 
 **    **   ** **  ** **   ** **   ** 
 ******** ********  ******  *******  ******* 
Message: