Welcome! » Log In » Create A New Profile

van global running footwear

Posted by xiaoxiangyu 
van global running footwear
December 25, 2017 07:45AM
Nike heeft onthuld dat Breaking2, het ambitieuze project om de kaap van twee uur voor de marathon te breken, een speciale schoen met een koolstofvezelplaat zal gebruiken. Het zal later dit jaar plaatsvinden op het Autodromo Nazionale Monza-complex, een racebaan buiten Monza in Nike Air Max Thea Mujer Noord-Itali?, waar het oppervlak asfalt is en snelheid zeker koning is.

Het wereldrecord staat momenteel op 2 uur en 2 minuten en 57 seconden, opgesteld door Dennis Kimetto in Berlijn in 2014. Op dit niveau vertegenwoordigt bijna drie minuten verbetering een aanzienlijke marge. Nike's eliteteam bestaat uit Zersenay Tadese (marathon PB 2uur 10min 41sec) Lelisa Desisa (2uur 4min 45sec) en Eliud Kipchoge (2uur 3min 5sec, de op twee na snelste aller tijden).

Al maandenlang zijn er geruchten geweest over een Nike-schoen die werd gemaakt voor het evenement, met de suggestie dat de zool een speciale veer zou bevatten, die de regels van het atletiekbestuur, de IAAF, zou omzeilen. Volgens het bedrijf zal de nieuwe Nike Zoom Vaporfly Elite daarentegen een interne zacht gebogen koolstofvezelplaat hebben om energieverlies te minimaliseren zonder www.starmuzik.co.uk kramp in de sporter te veroorzaken.

Toen de Guardian contact opnam met de IAAF om te vragen of de schoen aan zijn regels zou voldoen, zei een woordvoerder, Chris Taylor, dat zijn technische commissie de schoen - en anderen zoals het van verschillende fabrikanten - in twee dagen tijd in Zaragoza, Spanje, zou bespreken .

Taylor voegde hieraan toe: "We zijn ons bewust van de speculatie rond de schoen en hebben vragen ontvangen over nieuwe ontwerpen van schoenen die momenteel door topsporters worden gedragen - dit is echter niet gekoppeld aan slechts één fabrikant. Er is over de hele linie ontwikkeling in de schoenentechniek. "

In een persbericht beweerde Nike dat de Vaporfly Elite 4% meer hardlopers had vergeleken met zijn Nike Air Pegasus 83 Mujer vorige snelste marathonschoen. Bret Schoolmeester, de senior directeur van global running footwear, zei dat de Nike Internationalist Femme schoenen ook speciaal zouden zijn afgestemd op elke atleet in het sub-twee uur durende project. "We weten dat stijvere schoenen een groot voordeel zijn voor de economie," voegde hij eraan toe. "Echter, te veel stijfheid kan de werkbelasting van de voet naar boven in de kuit verplaatsen, waardoor over de afstand vermoeidheid ontstaat. Voor de Nike Zoom Vaporfly Elite hebben we een heel specifieke geometrie ontwikkeld om dat probleem te verminderen. "
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **  ** **  ** **  **    **  ******* 
 **  **  ***  ** **  **     ** **   ** 
 ** **  **** ** ** **     **     ** 
 *****   ** ** ** *****      **  ******* 
 ** **  ** **** ** **  **  **     ** 
 **  **  **  *** **  **  **  ** **   ** 
 **  ** **  ** **  **  ******  ******* 
Message: