Welcome! » Log In » Create A New Profile

dag in dag uit enorm

Posted by sweet 
dag in dag uit enorm
December 22, 2017 08:29AM
Nieuwe schoenen voelen goed aan en geven je garderobe meteen een lift. Meer dan ooit is er een enorme verscheidenheid aan stijlen beschikbaar, Adidas NMD Hommevan atletische schoenen tot casual sneakers die gemakkelijk van een wandeling in het park kunnen overstappen naar een etentje met vrienden.

Nike streeft naar comfort en tractie met de nieuwe Nike Lunar Control Vapor 2, die gearticuleerde ge?ntegreerde tractie combineert met nog meer kussen en ondersteuning.

De A A zonder spikes werd in 2016 ge?ntroduceerd op de Nike Flyknit Elite en opnieuw gebruikt op de Nike Lunar Control Vapor. De Nike Lunar Control Vapor 2 voegt meer focus toe op comfort, omdat het Lunarlon-schuim met de volledige lengte is verbeterd en een nieuwe sockliner is toegevoegNike Air Max 1 Womensd.

"Ik breng dag in dag uit enorm veel tijd op de been terwijl ik op de golfbaan zit," zei Rory McIlroy, die samen met de Lunar Control Vapor 2 aan een media-uitgave heeft meegewerkt. "Die schoen overtrof al mijn verwachtingen op het gebied van comfNike Air Max 2015 Mujerort."

De grootste esthetische verandering van de schoen is de opname van het nieuwe NikeSkin-bovenwerk, dat zijdelingse ondersteuning biedt en rek minimaliseert.

"De Lunar Control Vapor 2 is het bewijs van ons aanhoudende succes van comfort en tractie, met de perfecte combinatie van stabiliteit en natuurlijke beweging," zei Gentry Humphrey, Nike vice-president van profielsportschoeisel, in de media-uitgave. "AIT blijft maximale grondtractie bieden terwijl de buitenzool zich articuleert in een beweging die de natuurlijke beweging van de menselijke voet nabootst."

De Lunar Control Vapor 2 in eNike Air Max 2016 Mujeren witte / zwarte / rode colorway komt beschikbaar op 28 oktober op nike.com in beperkte hoeveelheden. Drie meer colorways voor mannen (wolf grijs / blauw furie, wit / zwart en zwart / wit) en drie voor vrouwen (wit / zwart, zwart / metallic zilverAdidas ZX 750 Mujer en wit / blauw furie) zullen beschikbaar zijn op 4 november op nike.com en selecteer winkeliers voor $ 175.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 ******** **  ** **  **    ** **   ** 
  **   ** **  ***  **    ** **   ** 
  **    ****  **** **    ** **   ** 
  **    **   ** ** **    ** **   ** 
  **    **   ** **** **  ** **   ** 
  **    **   **  *** **  ** **   ** 
  **    **   **  **  ******  ******* 
Message: