Welcome! » Log In » Create A New Profile

Focus op het gevoel

Posted by sweet 
Focus op het gevoel
December 07, 2017 06:09AM
3. Focus op het gevoel

"Een nieuw paar schoenen moet aanvoelen als een slipper," zegt Hartner.

"We gaan mensen pAdidas Superstar Damen assend maken op basis van hun comfort. Het onderzoek is teruggekomen om te laten zien dat zelfs met stabiliteit, neutraal, beweging, pronatie en al het overige overwogen, de belangrijkste factor aan hAdidas Stan Smith Womens et einde comfort is. "

Hardloopspeciaalzaken hebben technologie?n en expertise om u te helpen de beste hardloopschoen voor uw behoeften te vinden, maar niemand kent uw comfort meer dan u. Wees vocaal over hoe de schoen aanvoelt wanneer je door een fitting gaat, zodat je het paar kunt vinden dat je het meest comfortabel maakt.
4. Overweeg meerdere paren

"Er is veel onderzoek gedaan om meerdere soorten schoenen uit te wisselen", zegt Hartner. "Twee tot drie paar in rotatie helpen blessures bestrijden omdat verschillende schoenen ervoor zorgen dat je niet steeds dezelfde bewegingen maakt."

Niet alle hardloopschoenen zijn gemaakt vooNike Air Max Tavas Donnar hetzelfde doel. Afhankelijk van je training zijn sommige schoenen beter voor behendigheids- en snelheidsoefeningen, terwijl andere meer geschikt zijn voor afstand.
5. Breek ze in

Je moet in staatNike Air Presto Mens zijn om je nieuwe schoenen uit te pakken voor een spin uit de doos, maar doe het rustig aan voordat je een lange weg gaat. Hartner stelt voor om ze een dag rond het huis te dragen of een paar korte afswww.spieleseinfach.detanden te lopen om ze aan je voet te laten vormen.

"Loop er niet één of twee keer in en laat het achter", zegt Hartner. "Als je de schoenen acht tot tien runs kunt geven, dan zou ik zeggen dat je voeten aan de schoen zullen wennen. Na 10 runs en het is nog steeds ongemakkelijk, dan is het tijd om jezelf in een nieuwe schoen te krijgen. "

De meeste draaiende speciaalzaken hebben een royaal retourbeleid, dus als je ze nog steeds niet leuk vindt, neem ze dan terug en vind het paar dat je PR je volgende race zal helpen.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **   **    ** **   **  ******  **  ** 
 **   **    ** ** ** ** **  ** ***  ** 
 **   **    ** ** ** ** **    **** ** 
 **   **    ** ** ** ** **    ** ** ** 
 **   ** **  ** ** ** ** **    ** **** 
 **   ** **  ** ** ** ** **  ** **  *** 
 *******  ******  *** ***  ******  **  ** 
Message: